JPU Vrtić Naša radost – Herceg Novi

Raspisan tender za sanaciju krova i kupatila u vaspitnoj jedinici Bijela

Preuzeto sa portala RTHN

JPU „Naša radost“ raspisala je tender za za sanaciju kupatila i krova u vaspitnoj jedinici Bijela. Ministarstvo prosvjete je za ovu namjenu budžetom za 2023. godinu opredjelilo sredstva u visini od 105 hiljada eura.

Kako je za RTHN kazala direktorica Tamara Živanović, prve radove, očekuju u januaru, dok će u zavisnosti od vremenskih uslova drugi dio uraditi u toku ljetnjeg raspusta.-Obuhvaćen je rad na hidroizolaciji krova, dva djelija kupatila i jedno kupatilo za zaposleni kadar. Radiće se kompletna promjena sanitranih elemenata, keramike i kanalizacionih i vodovodnih cijevi. Jako je bitno da dok se radovi budu izvodili djeca ne budu u ustanovi, ukoliko nam vremenske prilike dozvole da ćemo dio radova odraditi u januaru, ako ne, u toku ljetnjeg raspusta, kazala je Živanović.

Do sada su sitnim popravkama u vaspitnoj jedinici Bijela pokušavali da saniraju goruće stvari, te se Živanović nada da će dobiti izvođača i zadovoljiti potrebe djece i zaposlenih u vrtiću. Najavila je i planove za ostale vaspitne jedinice JPU Naša radost.

-Planiramo da u vrtiću na Savini postavimo solarne panele, kao i ventilaciju u vešeraju. Uskoro će biti raspisan tender za sređivanje sanitarnih čvorova u vaspitnoj jedinici Igalo, što je donacija firme Domaća trgovina u iznosu od 21.000 eura, najavila je Živanović.

Rok za dostavljanje dokumentacije za sanaciju kupatila i krova u vaspitnoj jedinici Bijela je 7. novembar.