JPU Vrtić Naša radost – Herceg Novi

Porodični karavan u Herceg Novom

Ekipa Porodičnog karavana će u subotu, 18. novembra, posjetiti Herceg Novi i realizovati bogat i kvalitetan sadržaj za cijelu porodicu.

Dvosatnim druženjem, koje se sastoji od više tematskih cjelina za djecu i informativnog sadržaja za roditelje, biće zaokružena “karavanska priča” u primorskim opštinama koju je “ekipa na točkovima” realizovala tokom prethodnih mjesec dana.

Sadržaj za mališane čine kreativno-edukativne radionice, igre takmičenja, animatorske aktivnosti, zabava uz didaktičke igre i posebno osmišljene eduko aktivnosti. Program je namijenjen djeci predškolskog i mlađeg osnovnoškolskog uzrasta sa ciljem spontanog i nenametljivog usvajanja novih vještina, uz druženje i zabavu sa vršnjacima. Mislili smo i na roditelje, te obezbijedili prisutnost eminentnih stručnih lica koja će im biti na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice koje se tiču zdravlja najmlađih.

Program Porodičnog karavana biće realizovan od 11 do 13 sati i to na platou ispred zgrade Opština Herceg Novi / Municipality of Herceg Novi. U slučaju kiše, mjesto održavanja događaja biće foaje dvorane Park.

Porodični karavan dio je projekta koji Udruženje Roditelji realizuje u saradnji sa UNICEF Montenegro, a uz finansijsku podršku Evropska unija u Crnoj Gori.